Empat del CP Taradell a la pista del Patí Vic

Diumenge, 23/02/2020

El CP Taradell va treure un empat a la pista del CP Vic, trencant així la ratxa de derrotes en els derbis osonencs en els darrers anys. Els taradellencs van empatar a 2 un partit que de seguida es va complicar molt amb dos gols dels locals en els primers minuts. La reacció taradellencca no va ser suficient per emportar-se'n els tres punts i l'empat deixa les coses tal com estaven a la classificació, amb un Taradell cuer, que, a més, perd el gol avarage davant el Vic.

Els vigatans van començar molt efectius i als cinc minuts ja guanyaven per 1 a 0. El Taradell va buscar l'empat, però no va tenir encert de cara a la porteria local mentre que a cinc minuts pel final del primer temps, el Vic feia el segon. Semblava que el partit es complicava molt pel Taradell, però a sis segons d'arribar al descans, Albert Benito posava el Taradell dins del partit amb l'1 a 2 que donava ànims al Taradell. Un Taradell que als cinc minuts de la represa va disposar d'un penal, però el capità, Marçal Casadevall, no va tenir l'encert suficient i va acabar fallant. Els de Ferran Moreno  -que tenien l'absència de Dani Rodríguez-, no van abaixar els braços i la recompensa va arribar en el minut 36 amb un gol de Marc Soler que era l'empat a 2. En el darrers minuts de partit els dos equips volien la victòria, però tot i disposar d'accions, el marcador no es va moure.