Empat de la UD Taradell a Gurb

Un gol en el descompte va impedir als taradellencs sumar els tres punts.

Dimecres, 13/04/2022

La UD Taradell tenia la victòria a la butxaca, però un gol del Gurb en el temps afegit va fer que el resultat final fos d'empat a 1.

El Taradell es va avançar amb un gol molt matiner i des del punt de penal. Vila va posar l'1 a 0 en el minut 4 per un Taradell que va defensar aquest resultat al llarg del partit davant un Gurb que ho va intentar amb intensitat però amb poques ocasions clares. A la primera part, el Gurb va arribar a l'àrea taradellenca mitjançant córners, però la defensa blanc-i-blava va estar molt encertada.

A la represa, i tret d'un travesser pels locals, va tenir la mateixa tònica. El Gurb ho intentava, però el Taradell defensava les ocasions locals i alhora també disposava de contres per sentenciar. Però el gol no arribava, ni per un ni per altre equip i es va arribar en el temps de descompte. El col·legiat va afegir 6 minuts i en la darrera jugada, un xut des de la frontal va significar l'1 a 1 pels gurbetans.

Després d'aquest resultat, el Taradell trenca la ratxa de dues derrotes negatives i se situa vuitè amb 32 punts. El pròxim partit serà després de Setmana Santa contra el Sant Pol a casa.