Empat agredolç del CP Taradell

Va plantar cara al líder, el Vilafranca, però va acabar cedint empat.

Diumenge, 23/01/2022

El CP Taradell va empatar contra el Vilafranca, el líder de l'OK Plata Sud, en un bon partit. Els taradellencs van plantar cara i van sumar un punt que no els permet retallar la diferència entre el primer classificat. A més a més, la victòria de l'Alpicat deixa el conjunt lleidetà segon, i els taradellencs, tercers.

El partit va començar molt bé pels homes de Jefa Rovira, que es van avançar amb un gol de Xevi Crespo al minut 2. Els dos equips van disposar de poques accions, en un enfrontament en què les defenses es van imposar als atacs. Tot i així, cal destacar un pal de Dani Rodríguez abans del descans. El mateix jugador va disposar d'una falta directa a l'inici del segon temps, però no va estar encertat. A poc a poc, el Vilafranca es va acostar amb perill a la porteria de Dalmau, que va veure com en una acció la bola anava el pal i, en l'altra, s'havia de lluir per evitar l'empat. En el minut 35, però, no va poder evitar l'1 a 1.

En un final emocionant, els dos equips van buscar desfer l'empat, però sense arriscar i l'empat no es va moure de l'electrònic.