VÍDEO. L'emotiu discurs d'Albert Om dedicat a la seva mare

Ràdio Associació de Catalunya ha distingit el periodista taradellenc amb el Premi a Millor Professional de Ràdio.

Dimecres, 01/05/2019

Dijous passat, es van entregar a l'auditori de l'ONCE, a Barcelona, els 19ns Premis Ràdio Associació de Catalunya. Un dels guardons, el de Millor Professional de Ràdio, va ser per al taradellenc Albert Om. El periodista va fer un emotiu discurs, dedicat a la seva mare, que és qui li va fer descobrir el món de la ràdio. En el seu discurs, l'actual director d'Islàndia, a RAC1, també va recordar els seus inicis a Ràdio Taradell.

Ràdio Associació també ha distingit, aquest any, el periodista Jordi Basté amb el Premi a l'Excel·lència; Lídia Heredia, amb el guardó televisiu; el Catalunya migdia, de Catalunya Ràdio, amb el Premi al Millor Programa de Ràdio, o els 20 anys de l'Agència Catalana de Notícies. En total, es van donar una vintena de premis, bona part a emissores locals.

També va tenir un regust taradellenc la menció especial per Nadal a la presó, un programa emès per emissores locals i fet per una vintena de professionals de diferents emissores, entre ells el periodista de RAC1 i un dels responsables de Ràdio Taradell, Marc Güell. El programa va acompanyar els presos polítics el 25 de desembre.