Els veïns d'entre 60 i 65 anys ja poden demanar hora per vacunar-se

La cita es pot demanar a través d'Internet, independentment de si s'ha rebut un SMS de Salut o no.

Dissabte, 03/04/2021

El Departament de Salut ha obert noves cites per programar vacunacions contra la Covid-19 entre la població d'entre 60 i 65 anys. Després que Catalunya ha rebut gairebé 170.000 noves dosis d'AstraZeneca, la Generalitat ha tornat a enviar SMS a aquest col·lectiu per poder demanar hora per la vacunació. Igualment, les persones que no han rebut cap missatge i tenen entre 60 i 65 anys poden demanar hora a través d'aquest enllaç. Per això, l'Ajuntament de Taradell fa una crida als veïns que tenen aquesta edat perquè s'animin a fer-ho.

Vacuna Covid

 

Per fer la inscripció cal la targeta sanitària individual. Tot i això, en cas de no tenir-la, es pot presentar el DNI, el NIE o el  passaport. A més, en el moment de la vacunació, caldrà presentar l'SMS del justificant de la programació de la cita que Salut haurà enviat al telèfon per confirmar.

Es pot demanar hora en qualsevol centre, encara que no sigui de la seva població. La plataforma web permet a l'usuari veure els centres on hi ha cita disponible i escollir el que li va millor.

Els que no es poden vacunar són els que han passat el coronavirus en els últims mesos. Tampoc ho poden fer els que estiguin en quarantena per haver estat en contacte amb un positiu de Covid. En aquests casos, el pacient podrà sol·licitar-ho més endavant.

twitter