Els Tonis de Taradell, premiats

Reben el premi Best 2022 a l'Associacionisme Cultural en el marc del Festivitas Bestiarum.

Dilluns, 05/12/2022

Premi Tonis

Igualada, capital de la Cultura Catalana 2022, va acollir dissabte la novena edició del Festivitas Bestiarum, la gran festa anual del bestiari festiu. L'organitza des de l'any 2014 l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, l'entitat de referència d'aquest col·lectiu als Països Catalans. Es tracta d'una federació de l'àmbit de la cultura popular amb una trajectòria de més de 25 anys, que té cura dels elements d'imatgera festiva zoomòrfica, està formada per més de 250 entitats federades d'arreu dels Països Catalans.

El jurat d'enguany va decidir atorgar el Premi Best 2022 a l'Associacionisme Cultural a l'Associació Tonis de Taradell "per ser perpetuadors d'una llarga tradició, per ser entitat de referència i haver estat pioners en la creació de protocols de benestar animal en el marc de la festa dels Tres Tombs".

Aquests premis tenen un caràcter simbòlic i pretenen reconèixer la tasca duta a terme a un personatge públic femení, un personatge públic masculí, a una entitat/associació, a una iniciativa empresarial i a una iniciativa de comunicació. El jurat dels Premis Best està format per representants de l'organització convocant, institucions i empreses col·laboradores, més dues persones vinculades a la cultura popular.

Josep Preseguer, president de l'entitat taradellenca, va recollir el premi. 

Premi Tonis (1)

 

 

 

twitter