Els guàrdies municipals detenen un home per intent de robatori amb força

Va quedar ferit en saltar la tanca d'una casa de la Roca i hi ha un segon implicat que estan buscant.

Diumenge, 06/11/2022

Ensurt aquest dissabte al vespre a la urbanització la Roca de Taradell per un intent de robatori, que va acabar amb un detingut i un segon implicat que encara estan buscant.

Dos agents de la guàrdia municipal van detenir un home acusat d'un intent de robatori amb força al carrer Sant Segimon. Els veïns van alertar els guàrdies perquè havien vist com dues persones intentaven saltar la tanca d'una casa, on sembla ser que els propietaris eren a dins. Quan els agents hi van arribar van trobar l'home ferit i el van poder detenir. L'arrestat, que és d'origen albanès, tenia una ordre de prohibició d'entrada a l'espai Schengen i era buscat també per la Policia Nacional i la policia italiana. Al lloc s'hi van desplaçar també una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra.

Una segona persona implicada en el robatori es va poder amagar i va fugir del lloc. Tot i que es va fer una batuda per la zona, no se'l va trobar i la policia l'està buscant.

El regidor de Seguretat, Lluís Rodríguez, ha aprofitat aquesta intervenció dels agents locals per valorar la importància del servei de reforç a les urbanitzacions del municipi que ha implementat l'Ajuntament des del mes d'octubre i que s'allargarà fins al mes de febrer entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre. El que s'ha fet és contractar un guàrdia per fer aquest servei en aquestes hores on hi ha més intents de robatoris. Precisament, en l'actuació d'aquest dissabte, el servei de reforç es trobava a la urbanització i va poder ajudar en la detenció.