Els Amics de Santa Llúcia completaran el setè cicle de concert amb actuacions sobre Bach

S'han previst quatre actuacions a la Font Gran i una conferència sobre Bach aquest mateix divendres.

Del 07/05/2021 al 13/06/2021

Després que la pandèmia va interrompre l'any passat el cicle de concerts dels Amics de Santa Llúcia, la setena edició s'acabarà de completar aquesta primavera. Per això, l'organització ha decidit que els concerts seran monogràfics de Johann Sebastian Bach.

En concret, es podran escoltar les Sonates i les partites només per a violí en mans de sis dones violinistes. Serà en tres concerts els diumenges 16 i 23 de maig i 13 de juny. Per limitacions en l'aforament, les tres actuacions es faran aquest cop a la Font Gran a les 6 de la tarda.

A més, el 5 de juny, es podrà gaudir de l'espectacle Bach's mou. Es tracta d'un espectacle de dansa amb les dues primeres suites de J.S. Bach. Aquest espectacle va a càrrec de la companyia Rebla't i es farà a Can Costa i Font.

Per escalfar motors de cara a aquestes actuacions, aquest divendres, a dos quarts de 8 del vespre, ja es farà una primera activitat a la Font Gran. Es presentarà el setè Cicle de Músiques a Santa Llúcia amb una conferència sobre Bach a càrrec de la musicòloga Núria Ayats.

Cicle de Músiques a Santa Llúcia

twitter