Els alumnes de 4t d'ESO, a les jornades Càpsula d'orientació acadèmica i professional

Divendres, 17/03/2023

Càpsula 2023

L'alumnat de 4t d'ESO de l'INS Taradell va visitar la novena edició de les jornades Càpsula d'orientació acadèmica i professional, que es van fer l'1, 2 i 3 de març organitzades conjuntament per l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal d'Osona i els serveis de joventut de la comarca. El recinte firal El Sucre de Vic va acollir durant els 3 dies 1.900 joves de diversos centres educatius, entre els quals tots els alumnes que acaben l'etapa de Secundària de l'INS Taradell acompanyats del seu professorat. La regidora de Joventut, Lídia Alonso, també va assistir a l'acte d'inauguració i la tècnica de Joventut de Taradell hi va participar activament, tant en la construcció com en el desenvolupament de les jornades.

Capsula b

Després de dos anys en format virtual, enguany s'ha recuperat la presencialitat. Entre altres activitats, es van realitzar xerrades, punts d'orientació individualitzats, dinàmiques d'autoconeixement i taules rodones amb joves que han seguit diferents recorreguts acadèmics. Concretament en aquesta darrera proposta hi van participar tres joves del municipi.

Les jornades Càpsula no s'acaben en aquests 3 dies sinó que es podran trobar diferents accions repartides per la comarca durant el mes de març i permanentment a la web de Càpsula que segueix en funcionament i actualitzada, per tal que esdevingui una eina clau per l'orientació acadèmica a la comarca durant tot l'any.

twitter