ÀUDIO. El Xocolater de Taradell i The Catman, guardonats amb un Premi Laus de disseny 

Dijous, 07/07/2022

A més de Gerard Calm, Taradell suma més Premis Laus. Raül Cegarra, molt més conegut com El Xocolater de Taradell, i el dissenyador gràfic i artista Andreu Díaz (The Catman) han estat distingits amb un premi Laus Bronze. Ho han fet en la categoria de línia de pack i/o etiqueta per la seva nova proposta d'embalatge de rajoles de xocolata titulada “Basat en fets reals”.

El guardó el van recollir el 16 de juny en la gala d'entrega dels premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual 2022. Uns premis que promouen el disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat, i donen suport a l'entorn professional.

Premi Laus Xocolater

Segons explica El Xocolater de Taradell, “Basat en fets reals” narra una història real d'un mestre artesà i el seu producte. Les imatges seleccionades per a les 25 varietats de rajoles de xocolata que produeixen són una selecció del perfil d'Instagram d'El Xocolater de Taradell, on explica la seva professió, vocació i també vida personal.

La idea original es va anar teixint durant molt de temps a partir d'una proposta de The Catman, ja fa sis anys, i respon al neguit de Cegarra d'oferir productes d'alta qualitat amb un segell personal. El seu lema és “Chocolate is Love”, que ha permès augmentar la producció de les rajoles fins a les 12.000 unitats venudes en un any des del canvi d'embalatge realitzat l'any passat. 

Premi Laus Xocolater

L'equip que ha fet possible la realització d'aquest nou embalatge ha estat format per The Catman (idea original, direcció artística, direcció general creativa, disseny gràfic i copy); El Xocolater de Taradell (direcció general creativa), Gibet Ramón (il·lustració); Sandra López, Iñaki Cegarra i Genís González (equip creatiu) i Sílvia Pujols (fotografia).

Cada any els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual reconeixen els millors projectes en més de 50 apartats de cinc categories: Disseny Gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisual i Estudiants.

 

twitter