El 'Trivial' del confinament es converteix en un joc de taula

Juga-T'ho, el joc de Taradell arriba amb 250 preguntes sobre patrimoni, història i taradellencs.

Dimecres, 16/12/2020

Presentació Trivial (1)

 

Aquestes festes, Taradell tindrà el seu prop joc de taula, impulsat des de l'Arxiu Fotogràfic, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i el Grup de Recerca Local. Es tracta de Juga-T'ho, el joc de Taradell, que arriba en forma de joc de taula després de triomfar a l'Instagram de la Biblioteca durant el confinament.

El joc es posarà a la venda dimarts de la setmana que ve, dia 22, i conté 250 preguntes relacionades amb el poble. La presentació oficial es va fer ahir a la Biblioteca. Laia Miralpeix, coordinadora de l'Arxiu Fotogràfic, i la regidora de Cultura, Míriam Martínez, van explicar que l'objectiu és "conèixer més bé Taradell".

P1300474

 

L'origen del joc

Durant cinc mesos, i a través de les històries d'Instagram de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font (@bibliotaradell), Laia Miralpeix va plantejar deu preguntes diàries sobre diverses temàtiques relacionades amb Taradell. Ara, les més de 1.500 publicacions que es van fer entre el 17 de març i el 23 d'agost, amb molt bona resposta per part dels taradellencs, es converteixen en un joc de taula per jugar-hi amb família i amics.

En total, hi podrà haver fins a sis jugadors, tal com va explicar Laia Casadevall, de Rita Comunicació, que s'ha encarregat del disseny del joc. Cada targeta s'acompanya d'una fotografia i planteja una pregunta amb quatre possibles respostes. De moment, es publiquen 250 targetes amb preguntes sobre patrimoni, cultura, història, entorn, entitats, i veïns i veïnes del poble, amb la intenció que, més endavant, se n'editin més.

Presentació Trivial (1)

 

Per a l'adaptació del joc de taula s'ha comptat amb la col·laboració de Miquel Vivet, Laia Camprubí, Rosa Papell, Pep Bosch i Eva Leucó. 

El joc es pot reservar al correu electrònic reserves@taradell.cat i al 619 22 18 29 mitjançant trucada o missatge de WhatsApp. També es podrà comprar a les oficines de l'Ajuntament i a la Biblioteca de Taradell per un preu de 20€.

twitter