El Torneig F5 Taradell bat rècord d’inscripcions

Hi participaran un total de 148 equips.

Dilluns, 26/06/2023

El Torneig F5 Taradell continua batent rècords i dilluns, després d'obrir inscripcions a les 8 del matí, l'organització va haver de penjar el cartell de complet després de 30 minuts. En total s'hi han inscrit 148 equips repartits de la següent manera a les cinc categories: prebenjamí (8 equips), benjamí (24), aleví (32), infantil (44) i cadet (40). A part d'aquests equips, una trentena que s'anaven inscrivint en reserva no han pogut tenir plaça a l'esdeveniment i l'organització ja els hi ha comunicat personalment.

Torneig F5

Amb aquest nombre d'inscrits, un any més, l'F5 Taradell supera el rècord d'equips participants que estava en 134 equips en l'edició de l'any passat. Enguany, la xifra de jugadors i jugadores participants també serà més alta. En total hi ha inscrits més de 1.300 participants.

A partir d'ara, l'organització treballarà per confeccionar els grups i calendaris. En categoria prebenjamí es jugarà una lligueta entre els 8 equips participants i una fase final. En categories benjamí, aleví, infantil i cadet es farà una fase de classificació i després la fase or i la fase plata amb les seves respectives lliguetes i fase final. Els equips s'asseguren tenir, com a mínim, entre 7 i 8 partits durant tot el mes del torneig. El sorteig es farà dimarts 6 a les 8 del vespre pel canal de Youtube del torneig i també s'aprofitarà per fer una petita presentació.

L'F5 es jugarà entre el 26 de juny i el 29 de juliol a les instal·lacions del camp municipal de futbol La Roureda que es dividirà amb quatre camps de futbol sala per acollir més de 600 partits durant les cinc setmanes que dura el torneig.

Per primer cop, les inscripcions s'han fet per internet. Es van fer amb tota normalitat i l'organització només va haver de resoldre alguna petita incidència amb algun equip.