El Torneig de Futbol 5 ja té guanyadors

A causa de la previsió de pluja de dissabte, les finals es van passar a diumenge.

Dilluns 29/07/2019

Després de cinc setmanes de competició, diumenge al vespre la 35a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell va cloure amb la disputa de les finals de les cinc categories, tant en Or com en Plata. En Prebenjamí Or, Fúries Team ser els campions en guanyar els Trònics 2.0 per 6 a 1. Àlex Albacete (Fúries Team) amb 17 gols va ser el màxim golejador i Àlex Margenet i Marc Pedrosa (Fúries Team), els porters menys golejats, amb 11 gols. En Benjamí Or, els Tarinmo by Rocada van guanyar els Procàmers per 0-1 amb Biel Sayós (Tarinmo by Rocada) va ser el màxim golejador amb 20 gols i Jan Nogué (Tarinmo by Rocada), el porter menys golejat amb 4. KPS Sport va ser el campió en Aleví Or imposant-se al Tenas Team per 3 a 7. Marc Bernal (KPS SPort) amb 33 gols va ser el màxim golejador i Max Bonfill (Kps Sport) amb cap va ser el porter menys golejat. En Infantil Or, la victòria va ser per La Canalla del Capellà, que va superar els Vickings per 2 a 1. Adrià Santacreu (Vickings) amb 23 gols va ser el màxim golejador i Sergi Taulats (Vickings) amb 5 gols encaixats, el porter menys golejat. En Cadet Or, Seva City es va imposar a la tanda de penals (3-2) als Alumninis Jurado després d'empatar a 4 a la final. Gerard Vilà (Grup Carrera) amb 18 gols va ser el màxim golejador i Jan Robles (Semen Varis) amb 11 gols encaixats, va ser el porter menys golejat. 

En Plata, els Bojos pel Futbol van vèncer a la final els Futbolíssims per 1 a 4. Eloi Homs (Els Booms) va ser el màxim golejador i els Futbolíssims, l'equip menys golejat amb 20 gols encaixats. En Benjamí, els Tona Minions FF van guanyar per 4 a 0 els Jefecitos Rafart. Amb 17 gols Jordi Castañé (Tona Minions Friends) va ser el màxim golejador i Pau Llorca, amb 19 gols encaixats, el porter menys golejat. Cabres Boges es va imposar per 4 a 0 a la final Aleví contra Just Fun. Ramon Grau (Cabres Boges), amb 14 gols, va ser el màxim golejador i el Dani Lara (Max Energy) el porter menys golejat amb 16 gols encaixats. En Infantil, Friends Team 3.0. va superar el Xanclitas FC per 2 a 0. Pol Segalés (Friends Team 3.0) amb 20 gols va ser el màxim golejador de la categoria i porter Marc Álvarez (Firends Team 3.0) el millor porter amb 23 gols encaixats. Finalment, en Cadet, els Fifa Legends va ser el campió després d'imposar-se als San-hi City a la tanda de penals (6-5). A la final van empatar a 4. Àlex Alivia (FIFA Legends) amb 13 gols va ser el màxim golejador i Isaac Atència (La Combi Completa), el porter menys golejat amb 23 gols encaixats. 

Durant la tarda de diumenge també es van jugar els partits pels tercers i quarts llocs i al voltant de les 10 de la nit es va fer la cerimònia de lliurament de premis de totes les categories. 

Torneig futbol 5 2019 Foto. REM Images

Foto: REM Images