El Taradell perd el derbi davant el Torelló

Dilluns, 10/01/2022

Sense encert. El Taradell va caure contra el Torelló per 1 a 3 en un derbi en el qual els taradellencs van disposar de diverses accions per marcar, però van fallar, mentre que els de la Vall del Ges van ser molt efectius.

L'enfronament, disputat dissabte a la tarda, va començar igualat, però el Torelló va marcar en el minut 10 en la primera arribada dels visitants a la porteria de Jona. Erik va disposar de dues jugades consecutives per marcar, però no ho va aconseguir. Qui sí que va tornar a marcar va ser el Torelló, a la mitja hora joc i després d'un córner. El Taradell hagués pogut retallar abans del descans, però una vegada més va mancar encert.

Als dos minuts de la represa, Erik va fer l'1 a 2 que posava novament el Taradell dins del partit. Els locals van buscar amb intensitat el gol de l'empat, però no el van aconseguir fer, tot i les diverses jugades d'atac de les que van disposar. Però el Torelló, en el minut 78, i en l'única jugada que van tenir a la segona part van sentenciar fent l'1 a 3.

A la classificació el Taradell es manté amb 13 punts i és dotzè.