El Taradell perd amb el Folgueroles en una segona part nefasta

Es va deixar remuntar un 2 a 0 i va acabar perdent 2 a 3.

Diumenge, 12/05/2019

La UD Taradell continua en dinàmica negativa després de caure contra el Folgueroles per 2 a 3. Els visitants s'estan jugant el descens de categoria i necessitaven la victòria, però el Taradell tenia controlat el partit per 2 a 0 al descans. A la segona part, els blanc-i-blaus van desaparèixer. El Taradell va dominar una primera part amb un Folgueroles absent. Els de Gerard Pallarès van marcar en dos minuts de diferència: en el 32, Marçal, de jugada personal, acabava definint amb un just molt ajustat i, dos minuts, després era Darwin qui rematava una jugada d'Orriols. Semblava que seria un partit plàcid pels taradellencs però a la segona part el Folgueroles va reaccionar i el Taradell es va apagar. En el primer minut va arribar el 2 a 1. En el 54, feien l'empat a 2 i, sis minuts més tard, arribava el 2 a 3. Amb un quart d'hora els visitants havien capgirat el resultat i el signe del partit. En la mitja hora següent el Taradell va intentar reaccionar, però no va trobar la manera de fer-ho.

Tercera derrota consecutiva per un Taradell que és sisè amb 56 punts.