El Taradell guanya el Sant Feliu de Codines i trenca la ratxa de tres empats seguits

Diumenge, 24/03/2019

El Taradell va trencar diumenge al migdia la ratxa de tres empats consecutius que portava davant el Sant Feliu de Codines, a qui va acabar guanyant per 2 a 4. Els taradellencs van dominar el partit i en el minut 19 Marçal Sala inaugurava el marcador. Es tracta del 24è gol de Sala en aquesta Lliga i màxim golejador del grup 5 de Tercera. El Taradell va disposar de diverses accions per fer el segon, però no va marcar i en la darrera jugada del primer temps els locals empataven. A la segona part va aparèixer Oriol Povedano per desencallar el partit. El jove jugador taradellenc, amb dos gols, va permetre al seu equip posar-se 1 a 3 al marcador. Els homes de Gerard Pallarès tenien el partit controlat al terreny de joc i a l'electrònic i la resta de gols van arribar en el descompte. Primer van marcar els locals, que deixaven el 2 a 3 i posaven una mínima emoció en els últims minuts de partit, però Pau Sanmartín, un minut més tard, tancava qualsevol possible reacció local amb el 2 a 4 definitiu.