El Taradell guanya a Llorençà i es manté als primers llocs

Marc Orriols i Oriol Vila, en dues ocasions, van ser els autors dels gols taradellencs.

Diumenge, 04/04/2021

La UD Taradell va superar el Llorençà per 1 a 3 divendres a la tarda i va sumar la segona victòria consecutiva que li permet sumar 12 punts amb un balanç de quatre victòries i un empat.

El Llorençà es va avançar tot just començar el partit amb un gol de contraatac que va arribar al minut 5. Els taradellencs, tot i el gol encaixat, van ser molt superiors i de seguida van buscar el gol de l'empat. El pal i el porter local ho van impedir fins que a la mitja hora de joc, Marc Orriols aconseguia l'1 a 1. Abans del descans el Taradell va disposar d'un parell d'accions per desfer l'empat, però amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

A la represa, els blanc-i-blaus van continuar molt forts en atac. L'1 a 2 va arribar en el minut 58 després d'una centrada de Marc Font que Vila va rematar al fons de la porteria. El Taradell va buscar el gol de la sentència i després de diverses jugades, i més pals, aquest va arribar al minut 80. Novament va ser Vila l'autor del gol, en aquest ocasió rematant de cap un córner.