El Taradell empata en el darrer minut a Olot

Diumenge, 22/01/2023

El CP Taradell va sumar un punt de la seva visita a la pista de l'Olot i baixa fins a la tercera posició, amb els mateixos 25 punts que el Sant Just, que és segon, i a dos del Mataró, que es col·loca líder en solitari amb 27 punts.

Els de Jefa Rovira no van fer un bon inici de partit i van veure com el conjunt local s'avançava amb un gol al minut 8 d'Arnau Vidal rematant una assistència de Marc Prat. Els locals van continuar generant molt perill a la porteria de Puigbí que va veure com l'Olot marcava el segon poc abans del descans i aprofitant una superioritat numèrica.

A la represa, el Taradell va ser millor i, de fet, només va necessitar dos minuts per fer el 2 a 1 amb un gol de Gallifa de falta directa. Els taradellencs van multiplicar els seus atacs a l'àrea local que va defensar molt bé les accions de perill d'un Taradell que no trobava la fórmula del gol. Ni de jugada ni de falta directa -en va tenir dues-, marcava el Taradell. I no va ser fins al darrer minut quan Víctor Crespo en una jugada personal va empatar.