El Taradell empata contra el Calafell

Dilluns, 01/03/2021

El CP Taradell va tornar a remuntar un 0 a 2 advers per sumar un punt davant el Calafell. Els quatre gols que es van veure al pavelló d'El Pujoló van ser a la primera part.

Els visitants, amb una gran pressió sobre el Taradell, van sortir molt forts i després d'una pèrdua de pilota en atac del Taradell, va arribar el primer gol del Calafell. La bola primer va impactar al pal, però va acabar entrant al fons de la porteria de Dalmau. El Taradell no trobava el ritme de joc i perdia la bola ràpidament. El primer quart d'hora va ser pels visitants, que van aprofitar un dubtós penal -els taradellencs van reclamar que els peus de Dani Rodríguez havien estat a fora l'àrea-, per marcar el segon. Amb el 0 a 2 en contra el Taradell va reaccionar i va jugar els seus millors minuts del partit i alhora ho va aprofitar per empatar l'enfrontament. El primer gol, de Víctor Crespo, va arribar des del punt de penal i el de Benito, a 23 segons pel final del primer temps, de jugada.

CP Taradell - Calafell

A la represa no hi va haver gols però si, oportunitats. La primera pel Taradell amb un falta directa que Dani Rodríguez no va poder aprofitar per marcar i posar el seu equip al capdavant. Tot i que els taradellencs també van disposar d'accions, el Calafell va ser l'equip que més còmode es va trobar damunt la pista, deixant el Taradell aculat al seu propi camp i amb un Albert Dalmau que va tornar a ser providencial. Sobretot en els darrers minuts, amb un Taradell molt nerviós i amb un Calafell llançat a la porteria blanc-i-blava. Dues grans intervencions de Dalmau van evitar la victòria visitant i van permetre que el Taradell puntués per tercera setmana consecutiva.