El Taradell capgira un 0 a 2 en contra i guanya el Manlleu

Va guanyar per 2 a 3 al filial manlleuenc.

Diumenge, 26/01/2020

La UD Taradell va guanyar per 2 gols a 3 en la seva visita al camp del Manlleu, dissabte a la tarda. Els taradellencs, que arribaven de perdre en la jornada passada, van començar molt malament, però en els darrers vint minuts van aconseguir capgirar un resultat de 0 a 2. Els locals es van avançar en el minut 21, després d'un partit molt travat. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans. A la represa, el Manlleu va començar dominant i fruit d'aquest domini va arribar el segon gol groc-i-vermell, en el minut 67, després d'un córner. El Taradell, però, va reaccionar a temps. En el minut 72, Arnau Cirera va retallar la diferència en el marcador i deu minuts més tard, en el 81, Marçal Sala empatava. Els blanc-i-blaus no en tenien prou i, en el darrer minut, novament Marçal tornava a marcar i donava tres punts molt importants pel Taradell, que d'aquesta manera arrenca la segona volta amb una victòria. A la classificació es manté cinquè amb 34 punts.

Els propers dos partits els jugarà a casa com a local rebent el Sant Feliu de Codines i del Castellterçol.