El Taradell atura un penal al minut 90 i suma el segon punt de la temporada

Diumenge, 01/10/2023

D'un en un, la UD Taradell va sumant dos punts. El darrer contra l'Olímpic La Garriga, un equip que fins al moment comptava els partits per victòries i que és un dels candidats al títol. A més, el Taradell va salvar dos punts en el darrer minut, quan Genís Donadeu va aturar un penal. El marcador, 0 a 0.

Els dos equips van disposar d'accions al llarg del partit per desfer l'empat. La més clara va ser pels visitants, a la mitja hora de joc ,en una acció en la que Genís va salvar el gol. A l'altra porteria, Joan Canó també ho va intentar, en una acció des de la frontal. A la represa la tònica no va canviar, els dos equips van buscar el gol. Qui ho va tenir més a prop va ser el Taradell que va enviar una pilota al travesser amb un xut de Guillem Ventura fins que en el minut 90 va arribar el penal. Genís va endevinar la trajectòria i va permetre que el Taradell sumés el segon punt de la temporada després de tres jornades.

Diumenge a les 5 de la tarda, els de Jordi Pladevall visitaran el Centelles, l'exequip de Jordi Pla i Soufyane. A la taula, el Centelles és desè amb 3 punts mentre que el Taradell ocupa la 12a posició.