El servei de ''bus a peu'' de Les Pinediques començarà després de Setmana Santa

Tindrà 20 places per anar des del centre del poble fins a l'escola a primera hora del matí.

Dimecres, 17/03/2021

Bus a peu

El projecte "bus a peu", que el regidor d'Educació, Lleïr Pladevall, va avançar fa unes setmanes a Ràdio Taradell, ja té data de posada en marxa. S'activarà just després de les vacances de Setmana Santa, el 6 d'abril, per als alumnes de primer i segon de Primària de Les Pinediques. De moment, el servei només funcionarà a primera hora del matí.

El projecte, impulsat per la comissió de mobilitat de l'Ampa de Les Pinediques i l'Ajuntament, consisteix en un intinerari pensat per recórrer a peu el trajecte fins a l'escola, amb l'acompanyament de monitors. L'objectiu "és que els més petits tinguin més autonomia, arribin a l'escola d'una manera més sostenible i saludable, i s'eviti el col·lapse de cotxes al carrer de l'escola", segons explica l'Ampa.

L'itinerari començarà al centre del poble, a la plaça de les Eres, quan faltin 5 minuts per dos quarts de 9 del matí. Hi haurà dues parades més: a dos quarts de 9 a la cantonada entre el carrer Batllia i la Ronda Vilademany i, deu minuts després, a l'entrada al bosc de Pratsevall pel carrer de Seva. Recordem que, en l'entrevista a Ràdio Taradell, Pladevall ja va explicar que havien arrgelat el camí ral que va del carrer de la Batlltia al carrer de Seva, i ja comptaven amb el permís del seu propietari per poder passar per aquest bosc.

El servei és gratuït i les famílies poden apuntar-hi els fills fins al 25 de març. Ho poden fer a través del correu voluntarisimobilitat@pinediques.com. De moment, està limitat a 20 places. Fins a final de curs, s'estudiarà com funciona el servei i, de cara al curs que ve, es podria ampliar a més cursos.

Recursos i informació relacionada

twitter