El risc de contagi del coronavirus a Taradell continua molt alt

Durant l'última setmana, s'han diagnosticat 12 casos a Taradell i la residència continua lliure de Covid.

Diumenge, 13/12/2020
Coronavirus
Taradell es manté en un risc de contagi del coronavirus molt alt. Segons les últimes dades, és de 500 punts i la taxa de reproducció és d'1,48, molt per sobre de la mitjana catalana, que és de 0,91. Per tant, amb aquests indicadors, es considera que la pandèmia encara creix al poble.

Segons les dades del departament de Salut i el grup Biocom de la UPC actualitzades aquest diumenge al matí, a Taradell, s'han diagnosticat 12 casos positius durant els últims 7 dies. Una xifra més alta que fa una setmana, però que va oscil·lant sobre aquest número. Si posem la mirada en els últimes 14 dies, s'han infectat fins a 23 persones.

A les portes de les celebracions de Nadal, l'alcaldessa, Mercè Cabanas, reclama que es faci cas als tècnics i "tinguem paciència". I, en cas de fer trobades, es prenguin totes les mesures de seguretat resumides en quatre paraules: distància, mans, mascareta i ventilació.

Pel que fa a la Residència Vilademany, continua lliure de coronavirus en aquesta segona onada i, als centres educatius, segons les dades d'Ensenyament, hi ha 21 persones de l'institut confinades i una al Sant Genís i Santa Agnès.

 

Entrevista a l'alcaldessa a partir del minut 23'30'':

twitter