El recapte solidari de l'Institut recull 2.500 quilos d'aliments

Impulsat per alumnes de tercer d'ESO, s'ha fet a través de comerços de Taradell, Seva, Santa Eugènia de Berga i Viladrau.

Divendres, 04/06/2021

Recapte solidari Institut 2021

 

Rècord absolut de recollida d'aliments i productes d'higiene i de neteja en el recapte solidari organitzat pels alumnes de tercer d'ESO de l'Institut de Taradell. En total, s'han recollit uns 2.500 quilos. La iniciativa, que té el suport de Càritas Parroquial, va començar dijous de la setmana passada i es va allargar fins dissabte, amb l'objectiu de posar en valor el servei comunitari com "una acció educativa que tots nosaltres hem de fer". 

Recapte solidari ràdio

Recapte solidari ràdio

 

Oli, llet, arròs, sucre, farina, pasta, llaunes de conserva, cereals, pots de llegums cuits, gel de dutxa, o sabó de plats o de roba són alguns dels productes que s'han recollit. La recollida es va fer a través dels comerços dels municipis d'on provenen els alumnes de l'Institut: Taradell, Seva, Santa Eugènia de Berga i Viladrau. Ara, tots els productes es distribuiran a famílies vulnerables a través de Càritas Taradell.

Aquest dijous al vespre, en vam parlar a Taradell al dia amb Araceli Garcia, de Càritas Taradell, i amb la professora i alguns alumnes responsables de la iniciativa:

twitter