El Puntal celebra 10 anys

La celebració principal es va fer a finals de mes i se'n prepara una altra pel novembre.

Diumenge 07/07/2019

Deu anys El Puntal

 

El Centre Obert de Taradell va celebrar el passat 28 de juny el seu desè aniversari amb un dinar on van assistir unes 50 persones, entre elles, joves, infants i famílies que al llarg d'aquests deu anys han estat vinculades a El Puntal. Durant la celebració es va poder gaudir de retrobaments i moments de complicitat on es van recordar vivències i activitats de tota mena.

En aquesta jornada també es van poder fer xapes personalitzades en què cadascú podia dissenyar el seu propi model com a record de la celebració. Les persones assistents també podien escriure missatges en una pancarta per expressar el que volguessin en relació a El Puntal. Finalment, un cop acabat l'àpat, es van bufar unes espelmes de manera conjunta.

Deu anys El Puntal

 

El Centre Obert El Puntal és un recurs municipal de l'Ajuntament de Taradell i gestionat per la Mancomunitat La Plana, que va iniciar la seva activitat el febrer del 2009 inicialment en un espai de l'Institut de Taradell fins que es va situar a l'espai actual. Es tracta d'un servei de suport i acompanyament a infants, joves i a les seves famílies on es porta a terme una tasca socioeducativa en el temps lliure.

De cara al mes de novembre, coincidint amb la festa anual que es celebra a Taradell entorn al Dia Internacional dels Drets dels Infants, s'inclourà en la programació de la festa una menció especial a aquests 10 anys de trajectòria del servei per destacar-ne la relació amb el poble.