El porter Albert Dalmau penja els patins

Ha estat durant 11 temporades defensant els colors blanc-i-blau del CP Taradell.

Dissabte, 13/05/2023

Dissabte passat, 6 de maig, va ser un dia especial per Albert Dalmau. Després d'onze temporades al CP Taradell va anunciar la seva retirada. Tot i que no va jugar cap minut, al final del partit el porter igualadí del Taradell va ser el protagonista damunt la pista del pavelló taradellenc. Molt emocionat va agraïr la passió a l'hoquei que li va transmetre al seu pare, va recordar la seva arribada a Taradell i com ara, amb el naixement del seu tercer fill fa tres setmanes i amb 41 anys, ha decidit fer un pas al costat. 

2021 0 5 07 CP Taradell   Mataró (2)

Dalmau va arribar al CP Taradell la temporada 2012/13 i ho va fer junt amb Edu Genís, Marc Soler, Marc Nuri, Eudald Bover, Miquel Masoliver i Albert Benito. Precisament només el capità, Albert Benito, continua al primer equip d'aquell grup que al llarg de diverses temporades han aconseguit diversos èxits. Molts dels seus companys, d'aquell primer equip, però també de la resta de temporades, van ser presents al pavelló d'El Pujoló per acomiadar a Dalmau. 

La primera temporada de Dalmau al Taradell la va jugar a la Primera Divisió Estatal (actualment OK Plata). L'equip no va aconseguir la permanència i les següents quatre temporades les va jugar a la Primera Nacional on va aconseguir l'esperat ascens el juny del 2017. De nou a la Primera Divisió Estatal, l'equip blanc-i-blau i va jugar dues temporades fins que l'1 de juny del 2019 es va pujar a l'OK Lliga. A la màxima categoria amb el Taradell hi va jugar dues temporades (2019/20 i 2020/21) mentre que les dues últimes les ha jugat a l'OK Plata, la darrera en un segon terme ja que el porter titular ha estat Xavier Puigbí. 

A banda dels diversos ascensos, Albert Dalmau ha aconseguit diversos títols amb el Taradell. Personals, com el de ser el porter menys golejat però també col·lectius, com la Copa Generalitat la temporada 2013/14 i la Supercopa Catalana la 2014/15. 

I a l'OK Lliga, a Taradell sempre es recordarà les victòries davant el Liceo al Pujoló i els primers derbis oficials amb el Vic i el Voltregà a la màxima categoria. 

CP Taradell_Liceo celebració

 

twitter