El nou passatge de l'Escola s'obrirà després de les festes de Nadal

La tardança en el fred ha obligat a endarrerir la plantada d'arbres.

Dimarts, 06/12/2022

passatge escoles (1)

Les obres del PAU 10, la zona que queda just davant de Can Costa, estan pràcticament acabades, però la crisi climàtica i la tardança en l'arribada del fred per fer la plantació de l'arbrat i les espècies de plantes que hi ha d'anar van obligar a l'Ajuntament a paralitzar els treballs. Ho va explicar el regidor d'Urbanisme, Joan Canó, en una entrevista al programa Taradell al dia de Ràdio Taradell fa uns dies.

Els tècnics municipals i de l'obra van aconsellar no plantar cap arbre fins que arribés el fred, ja que hi havia perill que es morissin. Ara, sí que es pot fer i, durant aquestes setmanes de desembre, es farà el plantat de vegetació i també s'acabaran d'instal·lar els elements de seguretat que falten per poder obrir el nou vial.

passatge escoles (2)

El regidor va assegurar que "la previsió és que els alumnes de les Pinediques comencin el curs escolar després de Nadal entrant ja pel nou passatge de l'Escola". Aquets nou vial connecta la carretera de Balenyà i el carrer Miquel Martí i Pol, i millorarà la connexió entre diferents equipaments públics com són Can Costa, l'escola infantil de Les Pinediques, el Centre d'Atenció Primària i l'Espai d'Aigua i Salut de Taradell.

Entrevista al regidor Joan Canó: