El juny no es farà el 'Taradell Camina'

Les caminades del juliol queden pendents de la situació sanitària. 

Divendres, 15/05/2020

Les circumstàncies actuals marcades per la pandèmia de la Covid-19 han obligat a suspendre les caminades previstes pel mes de juny del Taradell Camina, una activitat que s'havia fet en vuit edicions i que portava als participants cada dimarts i dijous dels mesos de juny i juliol a fomentar l'activitat física i els hàbits saludables entre la població taradellenca.

Organitzada per Som Dones i el Centre Excursionista i ¡amb la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell i Protecció Civil, la novena edició, per tant, queda suspesa pel mes de juny i a l'espera de com evoluciona la situació santària es decidirà si es farà o no el mes de juliol. Sí que s'ha suspès del tot el Taradell Passeja, les caminades adreçades a un públic més gran que es feien els dimecres al vespre. 

Per altra banda, Som Dones ha renovat, aquests últimes setmanes, la seva Junta. Està formada per Maria Godayol, Montse Font, Roser Labraña, Carme Juarez, Dolors Casassas, Esther Solans, Encarna Zapata, Mariona Conde i Laia Gallego. La seva presidenta, Maria Godayol, va anunciar fa uns dies al programa T'escoltem de Ràdio Taradell que enguany no hi haurà la Mostra de Cuines del Món, un dels primers actes ajornats per la Covid-19 i que en principi s'havia posposat per la tardor. També va avançar que es canviarà la data de la mostra de cara el 2021.

twitter