El discurs dels Reis de l'Orient, per la ràdio

Com l'any passat, la cavalcada serà més llarga per evitar aglomeracions.

Dimecres, 05/01/2022

Un any més, els Reis de l'Orient arribaran a Taradell. Per segon any consecutiu, la cavalcada s'adapta a la pandèmia i recorrerà tots els barris del poble. Començarà a la urbanització la Roca i acabarà al barri de Mont-Rodon.

Reis Taradell 2021 (36)

Des de la Comissió de Reis i l'Ajuntament de Taradell es fa una crida a la responsabilitat de les famílies per garantir una cavalcada segura i es recorda que és obligatori l'ús de la mascareta. Es recomana rebre els Reis de l'Orient des del punt assignat segons l'habitatge de cada família dins l'horari establert i recollir el regal un cop hagi passat la cavalcada. 

Una seixantena de patges acompanyaran els Reis de l'Orient. Els mateixos patges seran els encarregats de repartir els regals que es distribuiran en vuit punts de recollida segons la zona on visqui cada infant i dins un horari predeterminat. Els regals aniran acompanyats de caramels sense gluten per a cada infant.

La comitiva, que la conformaran sis carrosses, no pararà en cap moment i anirà acompanyada de música enllaunada per fer més acollidora la nit més màgica de l'any. L'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, rebrà els Reis de l'Orient, que ens faran arribar el seu missatge a través de Ràdio Taradell i de les xarxes socials municipals a partir de tres quarts de 9 del vespre.

Reis de Taradell 2021.

Més informació del recorregut.

 

CONCURS D'INSTAGRAM

Per sisè any, també s'impulsa el concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxadeBarballó. Organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, s'hi pot participar seguint el perfil de la @bibliotaradell a Instagram i etiquetant les imatges amb els hashtags #JoVaigAmbAtxadeBarballó i #ReisTaradell22.

Les fotografies guanyadores les escollirà un jurat format per la regidora de Cultura i Patrimoni, la regidora de Festes i Entitats i la responsable del Parc de les Olors. El veredicte es farà públic el 20 de gener a través de les xarxes socials de la Biblioteca. Els premis seran un lot de productes del Parc de les Olors i un lot de llibres per la millor fotografia i la fotografia més original.

twitter