1r El dipòsit · 1983

Dilluns, 23/09/2013

Ja l'hem començat a omplir!

Aquest diumenge 22 de setembre vam començar El dipòsit amb la intenció d'explicar el què passa a Taradell però també allò que ha succeït i avançar tot el què pugui esdevenir. Un programa que volem que facis teu. Suggeriments, preguntes, consultes, propostes,... a través de la nostra pàgina de facebook o de twitter.

El primer El dipòsit el vam dedicar principalment a dos esdeveniments molt importants per Taradell ocorreguts el 1983. D'una banda, el gran incendi que va assolar més de 900 hectàrees del municipi, i de l'altra, el naixement el dia de Sant Jordi, de Ràdio Taradell.

001ed02.jpg

En referència al que va suposar el devastador foc, vam entrevistar a Joan Morcillo, director del documental-reportatge "Un poble rere les flames". També vam parlar amb David Bigas, diectror de Ràdio Taradell amb el qual vam repassar el 30è aniversari de l'emissora i les novetats de la recentment estrenada temporada. A més, ens va donar l'exclusiva del llançament aquesta mateixa setmana de l'aplicació per dispositius mòbils disponible per Android i iOs.

Cada setmana us portarem una curiositat del municipi, perquè pensem que 'El saber no ocupa lloc!'. En la primera es referia precisament al dipòsit d'aigua de Can Costa i Font, que dóna nom al programa i que està declarat ‘Bé Cultural d'Interès Local' des del gener del 2008. La iniciativa perquè això fos així, la van impulsar 800 veïns que van presentar la moció a l'Ajuntament amb la intenció de suprimir les antenes de telefonia mòbil del capdamunt del dipòsit. Gairebé sis anys després de la catalogació, encara hi ha antenes.

Per començar a omplir el dipòsit amb bones experiències, hem llançat un repte per donar a conèixer Taradell. Us proposem fer fotos dels vostres indrets privilegiats del poble i penjar-les a Instagram amb l'etiqueta #eldipositRT. Cada setmana en triarem una que difondrem des del compte d'Instagram d'El dipòsit. Participa-hi!

Recordeu que ja podeu escoltar el podcast del programa a radiotaradell.net i a Soundcloud.

Continuarem omplint El dipósit cada diumenge de 12 a 1 del migdia!