El curs es tanca amb dos tallers de memòria

Les inscripcions pel nou curs s'obriran després de les vacances d'estiu.

Dimarts 09/07/2019

A finals de juny es van cloure els tallers de gent gran activa del curs 2018-19 que s'organitzen i gestionen des del programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana i que enguany han promogut els ajuntaments d'Aiguafreda, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell i Tona. 

Taller memòria gent gran

 

Aquest curs els tallers realitzats han estat de psicomotricitat, estimulació cognitiva, creativitat, català, jocs de taula i lleure i salut amb una participació global d'unes 200 persones, majoritàriament dones. Tots els tallers tenien una durada de 9 mesos i s'organitzaven en una o dues sessions setmanals d'una hora i mitja o dues hores.

A Taradell s'ha organitzat un taller de català i dos grups del taller de memòria, un dels quals s'ha creat de nou aquest curs degut a l'elevat nombre d'inscrits.

Les inscripcions als tallers pel proper curs 2019-20 s'obriran el proper mes de setembre i es faran a cadascun dels municipis on es desenvolupen les activitats.