El CP Taradell treu l'orgull a Mataró

Va superar per 3 a 4 un rival directe i puja fins a la desena posició.

Diumenge, 20/12/2020

Mataró-Taradell (Foto: CP Taradell)

Jornada rodona pel CP Taradell. Els de Ferran Moreno van guanyar per 3 a 4 al Mataró, un rival directe a la taula. A més a més, els taradellencs sumen ja 11 punts i s'enfilen fins a la desena posició i acaba el 2020 fora de les posicions de descens.

Els taradellencs van començar dominant el partit, però les ocasions no es materialitzaven en gol. No va ser fins al quart d'hora de joc quan Tino Molera va aconseguir obrir el marcador. El Mataró, però, va empatar cinc minuts després, gràcies a una falta directa per una targeta blava a Marc Soler. El Taradell es tornaria posar per davant pocs segons després, amb un gol d'Albert Benito. Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

A la represa, el Mataró va arriscar, però novament les millors ocasions van ser per un Taradell que va ampliar la diferència al marcador amb dos gols més, un de Tino Molera i un altre de Marc Soler per posar l'1 a 4 en el minut 41. Dani Rodríguez hagués pogut fer el cinquè, però li va mancar punteria en el llançament d'una falta directa. El Taradell tenia el partit controlat, però era conscient que quedava encara molt temps. Els de Ferran Moreno van veure com el Mataró escurçava la diferència en el marcador a cinc minuts pel final, però els taradellencs van saber aguantar l'embranzida local que amb el 2 a 4 només van ser capaços de marcar en el darrer segon de partit per posar el definitiu 3 a 4.