El CP Taradell torna a perdre i encadena sis derrotes consecutives

Dissabte, 24/02/2024

Sisena derrota consecutiva del CP Taradell. La temporada 2023/24 va començar bé pel Taradell i de fet, fins al mes de desembre els de Jefa Rovira no sabien què era perdre. Va ser però començar el 2024 i començar a perdre. I és que els blanc-i-blaus han perdut els sis partits disputats fins al moment aquest any. El darrer aquest dissabte per 4 a 0 davant el Congrés i en una segon part molt dolenta pels taradellencs.

CP TARADELL 2023

El partit va ser molt igualat a la primera part. A la segona però va tenir un dominador clar, un Congrés que només va necessitar 5 minuts per obrir l'electrònic. Abans del primer gol, Puigbí va aturar una falta directa. El porter taradellenc res va poder fer per aturar el gol de Perpinyà al minut 30.  Puigbí va ser el millor del seu equip ja que va evitar una golejada major. Va aturar un penal poc abans que arribés el 2 a 0 en el minut 39 i també una falta directa. Tot i no fer un bon segon temps, el Taradell s'hauria pogut posar dins del partit si Crespo hagués aprofitar un penal, però va errar i quan faltaven cinc minuts pel final va arribar la sentència. El tercer gol va deixar tocat un Taradell que va abaixar els braços i va permetre al conjunt local fer el 4 a 0 definitiu.

La derrota deixa el Taradell s'allunya cada vegada més de l'ascens i baixa fins a la sisena posició amb  21 punts, a 18 del líder, l'Alpicat.