El CP Taradell torna a golejar el Vic

Els blanc-i-blaus en van tenir prou amb un part per guanyar el derbi.

Dissabte, 11/12/2021

Nova victòria del Taradell al pavelló Olímpic de Vic. Si la temporada passada es va emportar la victòria per 0 a 5, aquesta vegada ho va fer per 3 a 7. Els set gols visitants van arribar a la primera part en què el Taradell va ser molt superior mentre que, a la segona, el ritme i la intensitat va baixar.

El conjunt de Jefa Rovira va recuperar l'olfacte golejador en un inici de temporada en el qual li havia costat marcar. El Taradell només va necessitar 4 minuts per obrir la llauna i, a partir d'aquí, el camí va ser fàcil per uns taradellencs que no van perdonar. Dani Rodríguez feia el segon al minut 10 i de penal, Víctor Crespo marcava el 0 a 3 en el minut 11. Tres minuts més tard, novament Xevi Crespo posava el 0 a 4. El Vic hagués pogut retallar la diferència en el marcador després d'una blava a Benito però Dalmau va aturar el llançament de la falta directa i pràcticament a la jugada següent Pol Gallifa marcava el 0 a 5. En el minut 10 el Vic va retallar la diferència però Pol Gallifa i Dani Rodríguez posaven l'1 a 7 a l'electrònic justa abans del descans.

El partit va canviar a la represa. Amb l'enfrontament controlat, el Vic va treure una marxa més davant un Taradell que jugava amb el marcador a favor. Els vigatans van intentar retallar la diferència però no aprofitaven les poques jugades d'atac que tenien. La més clara, una falta directa que el taradellenc Uri Ramírez va fallar. No va ser fins al minut 37 que els locals van fer el 2 a 7. El partit no perillava per un Taradell que va tenir el vuitè gol a tocar però Dani Rodríguez no va poder transformar una falta directa. Si que va marcar el Vic, després del llançament d'una falta, en el rebot, però el 3 a 8 arribava a pocs minuts pel final d'un partit que en tot moment va ser blanc-i-blau.

La victòria serveix al Taradell per enfilar posicions a la classificació i situar-se quart amb 13 punts. L'equip de Jefa Rovira però té encara dos partits pendents que, en cas de victòria, li permetrien situar-se més a prop del Vilafranca, el líder de l'OK Plata Sud, amb 22 punts.