El CP Taradell supera l'Oviedo i manté les opcions de ser segon

Dimarts, 18/04/2023

El CP Taradell va superar dissabte el Roller Oviedo per 5 a 2. El conjunt asturià, que ha perdut la categoria, es jugava les opcions per continuar viu i aspira a salvar-se en les dues darreres jornades. I, de fet, amb tant en joc, va plantar cara al conjunt taradellenc que fins al quart d'hora de joc no va poder inaugurar el marcador amb un gol de Xavier Crespo de contraatac. Just abans del descans el Taradell va fer dos gols més, un altre de Xavier Crespo i un del capità Albert Benito que deixava el 3 a 0, un marcador molt favorable als de Jefa Rovira.

Però una vegada més, i tot i guanyar per 3 a 0, el partit es va complicar pel conjunt local a la segona part. L'Oviedo va fallar una primera falta directa, però va marcar a la jugada següent. El Taradell dominava, però veia com l'Oviedo no tirava la tovallola i s'acostava amb perill a la porteria de Puigbí. A manca de 5 minuts pel final, i de falta, va arribar el 3 a 2. El gol de Sergi Pla, dos minuts després, va donar la calma necessària a un Taradell que necessita guanyar els dos partits que queden i que Barça i Sant Just perdin per pujar fins a la segona posició. Ara mateix és quart amb 40 punts. Aquest dissabte jugarà a la pista del Dominicos, novè classificat, a partir de les 5 de la tarda, en un horari unificat a la categoria.