El CP Taradell supera l'Alcorcón en un partit amb molts gols

Dilluns, 15/04/2024

El CP Taradell va tornar a guanyar el passat cap de setmana i ho va fer davant l'Alcorcón per 7 a 10. Només havien passat 16 segons quan els madrilenys van fer el primer. El Taradell va poder empatar al minut 4 mitjançant Crespo. Puigbí va aturar un penal al minut 5, però el rebot el va aprofitar Carmona per fer el segon de l'Alcorcón. El Taradell va reaccionar a partir del quart d'hora de joc i Gallifa, amb tres gols, va donar la volta al marcador arribant al descans amb avantatge (3-4).

A la segona part el ritme de gols va augmentar. Als 45 segons el Taradell va fer el cinquè. Però l'Alcorcón continuava dins del partit amb un quart gol. De contraatac els blanc-i-blaus van fer el sisè mentre que des de la seva pista Manzano va posar el 5 a 6. El Taradell es mantenia al davant a l'electrònic, però l'Alcorcón no deixava que s'escapés al marcador ja que cada vegada que marcava el Taradell els locals també ho feien. L'Alcorcón hauria pogut empatar si Puigbí no hagués aturat una falta directa, i a la jugada següent Generó va posar el 5 a 7 pel Taradell. Arranz va tornar a retallar la diferència i Font va fer el 6 a 8 al minut 42. El partit arribava a la recta final amb efectivitat pels dos conjunts, però amb un Taradell més endollat. El 6 a 9 de Sergi Pla semblava que donava tranquil·litat als blanc-iblaus, que a més van disposar d'una falta directa que van errar. López a dos minuts pel final va tornar a posar emoció, però Generó en el darrer minut va fer el 7 a 10 definitiu.