El CP Taradell supera el Shum a domicili

Dilluns, 11/03/2024

El CP Taradell torna a somriure. Si la setmana passada guanyava davant la seva afició i trencava una mala dinàmica de resultats, aquest cap de setmana ho va fer a domicili. Concretament a la pista del Shum i per 3 a 4.

I això que els taradellencs van haver de capgirar un 0 a 2 en contra. I ho van fer a la primera part. El Shum va començar molt fort i al minut 6 van disposar d'un penal que Adroher no va poder transformar davant Puigbí. Poc més tard va arribar el 2 a 0. Amb el marcador en contra el Taradell va reaccionar i ho va fer marcant tres gols abans de la mitja part. Nil Generó, Arnau Font i Víctor Crespo, aquest darrer de penal, van donar la volta al marcador.

A la segona part el Taradell va voler evitar sorpreses i va defensar el resultat. A més, va tenir ocasions de fer el quart al contraatac, però li va mancar punteria. El quart gol, però, va arribar i va ser novament des del punt de penal. Víctor Crespo va tornar a marcar per posar el 2 a 4. A la recta final del partit el Shum va fer un pas endavant però el Taradell va estar molt bé en defensa i el gol d'Adroher a 30 segons del final no va impedir la victòria taradellenca.

Tot i els tres punts, el Taradell es manté a la cinquena posició. La competició a l'OK Plata s'atura un mes. Els taradellencs no tornaran a jugar fins al 6 d'abril quan rebran el Lloret, segon classificat. Un partit clau pel futur dels taradellencs en el desenllaç de la competició.