El CP Taradell supera el Congrés

Diumenge, 19/03/2023

El CP Taradell va golejar el CP Congrés per 6 a 3. Va ser un partit còmode pels de Jefa Rovira que a la mitja part ja guanyaven per 4 a 0. Pol Gallifa va començar marcant de falta directa. Sergi Pla va fer el segon de contraatac i, en els darrers minuts, dos gols dels germans Crespo, un de penal i l'altre de contraatac, pronosticaven una victòria fàcil pels taradellencs. A més, només començar la segona part, el Taradell feia el cinquè. El Taradell tenia el partit controlat i res feia pensar que el partit es podria complicar. I així va ser per uns instants quan el Congrés va marcar dos gols consecutius i el Taradell tenia nou faltes. Poc més tard va arribar la desena i el Congrés va disposar d'una falta directe, que primer va fallar però que va marcar en el rebot el 5 a 3. Els de Jefa Rovira es van posar nerviosos fins que va aparèixer Sergi Pla que amb una gran jugada va assistir a Tino Molera perquè fes el 6 a 3 definitiu.

El Taradell es manté quart, però retalla a sis punts la diferència amb el Mataró, el líder del grup, ja que va perdre contra el Cerdanyola. Per sobre seu també hi ha el Barça Atlètic i el Sant Just.