El CP Taradell supera el Barça Atlètic

Els de Jefa Rovira són colíders juntament amb el Mataró.

Dijous, 10/11/2022

Tercera victòria consecutiva després de tres partits pel CP Taradell. Aquest dimecres va jugar l'ajornat contra el Barça Atlètic corresponent a la primera jornada del campionat. Els taradellencs van suar per superar el conjunt blaugrana a qui van guanyar per 1 a 2. Una victòria que els permet sumar 9 punts, els mateixos que té el Mataró. Són els únics equips de l'OK Plata Nord que ho han guanyat tot.

Els taradellencs van començar perdent. El Barça va marcar en el minut 10 de partit, però Víctor Crespo, amb un llançament de penal, va posar la igualada en el marcador. Abans del descans el Taradell va disposar d'accions per avançar-se, però no va tenir encert. A la represa, va ser el conjunt blaugrana qui va estar desencertat. Al minut 3 de la segona part va desaprofitar un penal. També va fallar el Taradell, amb una falta directa llançada per Gallifa en el minut 33, però Benito, en el 37, posava per davant el seu equip. Seria el gol que donaria la victòria al Taradell.

Abans, però, el Taradell va haver de patir per mantenir el resultat. I és que el Barça va disposar de dues faltes directes que no van servir per moure el resultat. La darrera oportunitat, però va ser pel Taradell, amb una nova falta directa, aquesta vegada, llançada per Víctor Crespo. Al final, l'1 a 2 no es va moure i el Taradell va sumar tres punts molt importants.

Aquest dissabte, a partir de les 6 de la tarda, rebrà el Lloret.