El CP Taradell s'encalla davant l'Alpicat

Dilluns, 15/01/2024

El CP Taradell jugava un partit clau aquest dissabte a la tarda davant el líder de l'Ok Lliga Plata sud, l'Alpicat. L'equip taradellenc necessitava guanyar per acostar-se al primer lloc, però va caure per 1 a 5 i es jugarà la classificació per a la Copa de la Princesa en el darrer partit de la primera volta contra l'Espanyol.

Malgrat el resultat final, a la primera part el partit va ser igualat, però just abans del descans els lleidatans es van avançar. Als 7 minuts de la represa el Taradell va empatar mitjançant Víctor Crespo, però només treure del mig de la pista, l'Alpicat es va tornar a posar per davant en el marcador. El gol va deixar tocat a un Taradell que es va quedar sense opcions de remuntada i a més va veure com els de Lleida marcaven pràcticament en cada arribava fins a l'1 a 5 definitiu.