El CP Taradell repeteix una gran victòria davant del Liceo

Va remuntar un 2 a 0 advers davant un equip gallec que no havia perdut cap partit de Lliga aquesta temporada.

Diumenge, 31/01/2021

La història va voler que aquest dissabte al vespre el Taradell tornés a guanyar, per segon any consecutiu, el Liceo. I, com l'any passat, els gallecs arribaven invictes al pavelló d'El Pujoló.

El resultat final va ser de 4 a 2, però el partit no va començar gens bé pels taradellencs, que van veure com el Liceo s'avançava al minut 8 amb un gol de Platero. Els gallecs van portar la iniciativa durant la primera part davant un Taradell, ben tancat a la seva àrea, que intentava evitar les aproximacions dels gallecs. Malgrat tot, les ocasions dels visitants hi van ser i Dalmau i el pal van evitar el segon gol.

Aquest, però, va arribar a l'inici de la segona part quan César va marcar després d'un contraatac. Dos minuts més tard, el capità del Liceo va disposar d'un penal, però va fallar davant Dalmau. A partir d'aquí el Taradell va despartar, amb una doble ocasió: primer de Dani Rodríguez i després d'Edu Genís. Els taradellencs es van posar dins del partit amb un gol de penal que va transformar Víctor Crespo. L'alegria, però, va durar poc. Una doble blava per Albert Benito va permetre al Liceo diposar d'una falta directa. Dalmau va aturar la bola i els taradellencs van haver de jugar durant quatre minuts amb tres jugadors a pista. El Liceo no només no va aprofitar aquesta superioritat sinó que va quedar tocat al no poder-la aprofitar. Dani Rodríguez posava l'empat amb un autèntic gol després d'una jugada personal en la qual va travessar tota la pista per inventar-se un potent i col·locat xut. Dalmau va tornar a fer una gran parada quan els gallecs ja cantaven gol. El partit entrava en els darrers cinc minuts amb empat a 2 i amb 9 faltes cada conjunt i amb un gol de Tino Molera que posava el Taradell per davant.

Els taradellencs creien amb la victòria, però el Liceo no donava el partit per perdut i es va llançar a l'atac. Una i altra vegada van topar amb un gran Dalmau, que com l'any passat, va tenir una gran nit. A tres minuts pel final, Marc Soler posava la cirereta amb el quart gol i amb el 4 a 2, el Liceo continuava sense entrar-li res. Adroher, que en el partit de la primera volta va ser un dels golejadors del 15 a 1, també va tornar a fallar des del punt de falta directa, mentre que les dues darreres oportunitats van ser per un Taradell crescut. Al final, el 4 a 2 no es va moure i els taradellencs, a banda de guanyar el fins ara líder, suma tres punts importants per sortir de la zona perillosa.