El CP Taradell remunta un 0 a 2 i acaba guanyant a Girona

Els de Ferran Moreno van guanyar per 2 a 3.

Diumenge, 21/02/2021

Gran segona part del CP Taradell. Els blanc-i-blaus en van tenir prou amb 25 minuts per sumar els tres punts de la seva visita a Girona.

A la primera part, en canvi, el Taradell no es va sentir còmode davant la pressió del Girona. Els locals, a més a més, es van avançar en el marcador amb dos gols, deixant el resultat a la mitja part, 0 a 2. A banda dels gols, a la primera part el Girona va disposar d'una falta directa en la qual la bola va impactar al pal.

El Taradell va sortir més fort i convençut de capgirar el resultat i als sis minuts Víctor Crespo feia el 2 a 1 després d'una gran jugada amb Dani Rodríguez. Poc més tard era Xevi Soler qui acabava amb gol un contraatac blanc-i-blau i posava el 2 a 2. Amb el Taradell llançat a l'atac, el Girona es va carregar de faltes i en la desena, Dani Rodríguez va fer el 2 a 3 amb un tir directe que va sorprendre el veterà porter gironí, Jaume Llaverola. Quedaven 7 minuts i el Taradell va saber aguantar el resultat davant un Girona que en els darrers minuts va jugar més amb el cor que amb el cap. En el darrer minut, el Girona va jugar amb cinc jugadors a pista però el Taradell va continuar encertat en defensa i fins i tot va acabar disposant d'una falta directa, en el darrer segon, que Víctor Crespo va obtar per no llançar.

Gran victòria del conjunt blanc-i-blau que suma tres punts importantíssims per fer un gran pas a la classificació. Ara mateix, quan encara no ha acabat tota la jornada, els taradellencs sumen 21 punts.