El CP Taradell puja a l'OK Lliga

Els blanc-i-blaus van guanyar 9 a 4 a la pista del Liceo B i queda segon a dos gols del campionat.

Dissabte, 01/06/2019

Jornada històrica pel CP Taradell. Després de superar per 9 a 4 el Liceo B va certificar l'ascens a l'OK Lliga. Ho van fer com a segon classificat de l'OK Plata, a només dos gols d'aconseguir la primera posició i per tant el títol de Lliga. El Taradell va començar marcant amb un gol de Dani Rodríguez, però, després d'uns minuts amb els locals llançats amb atac, va arribar el gol de l'empat. A partir d'aquí, i conscients que els resultats dels altres partits no acompanyaven, va arribar la reacció amb gols de Marçal, Benito en dues ocasions i Xevi Soler fins posar l'1 a 5. Abans del descans, els gallecs van retallar la diferència en el marcador amb un gol des del punt de penal i van fallar una falta directa. Amb inferioritat numèrica, només començar la segona part, Xevi Soler feia el sisè. Els locals retallaven la diferència, però novament Xevi Soler i Benito posaven el 3 a 8 i deixaven el partit sentenciat. El Liceo va marcar el quart gol, però Marc Soler a 9 minuts pel final tancava una golejada històrica.

Un cop es va arribar al final del partit els taradellencs van embogir i acompanyats d'una cinquantena d'aficionats taradellencs que es van desplaçar en terres gallegues va continuar la celebració.

Paral·lelament també hi va haver celebració al pavelló on un centenar de persones van seguir el partit amb una pantalla gegant.