El CP Taradell presenta a Jefa Rovira com a nou entrenador

L'objectiu del club és tornar a l'OK Lliga.

Divendres, 18/06/2021

Amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens i de tornar a l'OK Lliga, el CP Taradell ha fitxat a Jefa Rovira per fer-se càrrec del primer equip. Amb una llarga experiència a les banquetes del món de l'hoquei (format a l'hoquei base del CP Voltregà, entrenador del Manlleu a l'OK Lliga i a la Primera Estatal, campió d'Europa amb el Voltregà femení, aquesta temporada ha entrenat el Sant Feliu de Codines a l'OK Plata), Rovira agafa aquest repte amb molta il·lusió: "Hi ha plantilla per aconseguir-ho, és un repte molt difícil, però treballarem per aconseguir-ho, és un al·licient", va explicar dimecres a la tarda durant la presentació. El nou tècnic blanc-i-blau comenta que "aquesta temporada que deixem ja ha quedat enrere, hem de pensar en el futur, amb una plantilla nova, amb tres altes i un canvi a la banqueta. Hi ha una base formada però és un punt i a part al que ha estat el Taradell aquesta temporada". Amb les baixes conegudes de Casadevall, Xevi Soler i Edu Genís, Rovira es mostra convençut de la plantilla que ha format amb "gent amb molta experiència tant a l'OK Lliga com a l'OK Plata i amb gent jove que aportar il·lusió i que demostrarà que tenen nivell per portar el seu granet de sorra a l'equip". 

Presentació Jefa Rovira, nou entrenador

 

D'altra banda, des de la direcció esportiva del CP Taradell, Àlex Janssen va explicar que s'ha apostat per Rovira "pel seu tarannà a fer les coses fàcils com a entrenador i per ser un home de club que confia en la base i que treballarà perquè la diferència entre el primer equip i la resta de categories sigui més minsa". Janssen és conscient que "té un repte important" referint-se al de pujar l'equip novament a l'OK Lliga però "ara és el moment de fer-ho perquè quan deixes passar molt de temps, després costa més" i va afegir que "la plantilla està il·lusionada, ha estat un any dur i l'OK Plata requereix un esforç constant, en Jefa té totes aquelles peculiaritats per portar l'equip endavant".

A la presentació del nou tècnic també hi van ser presents el president del CP Taradell, Joan Planàs; la vicepresidenta, Mercè Collell, i el tresorer, Gerard Bové. 

twitter