El CP Taradell perd per golejada a La Corunya

La millor notícia va ser el debut de Miquel Gorchs a l'OK Lliga.

Dimecres, 04/03/2020

El Liceo va superar el TaradeLl per 8 a 2. Va ser la revenja de la victòria que havia aconseguit el Taradell a l'anada i és que els locals no van tenir pietat d'un Taradell que es va avançar en el marcador en el minut 6 amb un gol de Dani Rodríguez. A partir d'aquí, però, la reacció dels gallecs va ser brutal acabant la primera part amb un 6 a 1. Entremig Marc Soler va veure una targeta blava i no podrà jugar el partit de dissabte vinent amb el Girona. Dani Rodríguez també va disposar d'una falta directa, però no va poder marcar.

A la represa, una pèrdua en defensa al minut 4 va significar el 7 a 1 i, pocs minuts més tard, va arribar el vuitè i definitiu gol pels gallecs. Tot i així les ocasions no van faltar per augmentar el marcador, per un i altre equip, amb diverses targetes blaves i les posteriors faltes directes. No va ser fins a les acaballes del partit quan Martínez va fallar una falta directa pel Taradell, però Benito va recollir el rebot per acabar marcant el 8 a 2. A la part baixa, Vic, Lloret, Palafrugell i Voltregà també van perdre i el Taradell es manté amb opcions per evitar el play off tot i que no depèn d'ell mateix.