El CP Taradell perd i es complica l'ascens

Dijous, 16/03/2023

El CP Taradell va perdre per 3 a 0, un resultat enganyós, ja que dos dels gols van arribar en el darrer minut. Sigui com sigui però, la derrota davant el Mataró allunya el Taradell del primer lloc, i de l'ascens a l'Ok Lliga.

El Taradell hagués pogut començar marcant i és que en els primers compassos del partit va disposar de dues faltes directes que va fallar i, com a conseqüència, dues superioritats numèriques que els de Jefa Rovira no van saber aprofitar. Grané, el porter local, va aturar tant el llançament de Pol Gallifa com el de Víctor Crespo, mantenint la seva porteria a zero. I és que els dos porters van ser els protagonistes del partit evitant el gol en diverses ocasions. Res va poder fer el porter blanc-i-blau quan al minut 18 Burguillos finalitzava amb gol un ràpid contraatac. A la represa, el Taradell es va carregar ràpidament amb vuit faltes. De seguida va arribar la desena, però Puigbí va poder aturar el llançament de Cusachs. Les ocasions es van multiplicar a cada porteria. El Mataró volia sentenciar i el Taradell empatar per entrar dins del partit. Els porters van tornar a ser protagonistes fins que en el darrer minut el Mataró va aprofitar una recuperació per marcar sense porter. Quedaven 58 segons, temps encara perquè els locals fessin el tercer.

A la classificació, el CP Taradell torna a baixar fins a la quarta posició i es manté amb 34 punts. Aquest cap de setmana s'enfrontarà a un rival de la part baixa, el CP Congrés que té 17 punts. El partit es disputarà a les 6 de la tarda al pavelló d'El Pujoló.