El CP Taradell perd contra el Lloret

Els de Jefa Rovira reacionen tard i encaixen la primera derrota de la temporada.

Diumenge, 13/11/2022

El Taradell no va poder sumar la quarta victòria en quatre jornades al caure contra el Lloret per 5 a 6. El conjunt visitant va ser molt efectiu davant la porteria taradellenca mentre que els locals no van posar-se dins del partit fins en els darrers 10 minuts.

El Lloret es va avançar en els primers minuts de partit però Víctor Crespo va posar de seguida la igualada. La reacció local però no va continuar ja que de seguida el Lloret es va tornar a posar per davant en el marcador. El Lloret va disposar d'un penal que el col·legiat va fer repetir dues vegades. Dalmau va aturar però el rebot va significar l'1 a 3. Era el minut 22 i a 30 segons pel final de la primera part va arribar l'1 a 4.

Just começar el segon temps va arribar el cinquè pel Lloret. Víctor Crespo va retallar la diferència des del punt de penal però Sergi Pla no va poder fer el mateix. El 2 a 5 va durar molta estona a l'electrònic del Pujoló, ple a vessar, i no va ser fins al minut 42 quan es va tornar a moure, amb un altre gol del Lloret després d'aprofitar el rebot en una falta directa. A partir del 2 a 6 el Taradell va reaccionar amb gols dels germans Xavi i Víctor Crespo que posaven el 4 a 6. Pol Gallifa no va poder marcar de falta directa i sí que ho va fer Benito posant el 5 a 6 a tres minuts pel final. El Taradell es va llançar a l'atac i en el darrer minut va jugar amb cinc jugadors a pista però, tot i que va disposar d'accions, l'electrònic no es va moure.

A la classifiació el Taradell baixa fins al tercer lloc amb 9 punts. El proper partit serà divendres contra el Sant Just.