El CP Taradell perd contra el Lleida

Dilluns, 22/03/2021

El CP Taradell va plantar cara contra el Lleida, però va acabar sumant la tercera derrota consecutiva. Després de caure contra Caldes i Reus, diumenge ho va fer davant un conjunt lleidatà que com els últims rivals també està al capdamunt de l'OK Lliga. Els taradellencs van perdre per 5 a 2. Tot i el resultat, el Taradell va tenir opcions fins al final, però la diferència entre un i altre equip va ser la punteria d'uns i el desencert dels altres.

Tino Molera, que tornava a l'equip després de complir els quatre partits de sanció, va donar el primer avís, però va fallar mentre que a l'altra porteria, el Lleida s'avançava en el marcador en el minut 12. Quatre minuts després arribava el 2 a 0, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Pocs segons després de la represa va arribar el tercer. El Taradell va quedar tocat, però va poder reaccionar gràcies a una falta directa que va transformar Dani Rodríguez al minut 33. El Lleida, però, va frenar la reacció visitant amb el quart gol. El Taradell, però, va continuar treballant per reduïr les diferències i, en el minut 40, Víctor Crespo marcava el segon en aprofitar un rebot després de fallar un penal. En els darrers 10 minuts i amb el partit trencat, el Taradell es va llançar a l'atac, però li va faltar encert. El Lleida, per la seva banda, va disposar d'una falta directa que van fallar però van acabar marcant el 5 a 2 a 13 segons pel final i en una jugada que va arribar després d'un clar penal a favor del Taradell que els àrbitres no van xiular.

Amb la derrota, el Taradell es situa tretzè amb 22 punts.