El CP Taradell perd contra el Cerdanyola

Dilluns, 12/12/2022

El CP Taradell va perdre davant el Cerdanyola per 1 a 3. El Cerdanyola es va avançar només començar. Va ser un cop dur pel Taradell que va veure com el rival es tancava a darrere i no deixava forat a la seva porteria. A la mitja part el resultat no s'havia mogut i era de 0 a 1.

A la represa el Taradell va continuar buscant el gol però els blanc-i-blaus no aconseguien superar una defensa del Cerdanyola que continuava impecable fins que finalment Xavi Crespo aconseguia el gol de l'empat. Quedaven 14 minuts i semblava que el gol donava vida a un Taradell llançat a l'atac. Però, quan més bé jugava el Taradell, amb oportunitats molt clares per fer el segon, una molt protestada desena falta dels taradellencs va permetre al Cerdanyola llançar una falta directa i tornar a marcar. Dos minuts més tard, Víctor Crespo va disposar d'un penal per tornar a posar l'empat, però no era el dia del Taradell. Tot seguit el Cerdanyola va disposar d'una falta directa per fer el tercer, però va errar en el llançament. Semblava que el Taradell encara estava viu, però amb el partit completament trencat el Cerdanyola va fer el tercer en un contraatac en què Puigbí va haver de sortir de la seva àrea.

La derrota deixa el Taradell a tres punts del líder, el Mataró, i baixa fins a la quarta posició.