El CP Taradell jugarà el play off per continuar a l'OK Lliga

Va perdre contra el Girona en el penúltim partit de la temporada.

Diumenge, 08/03/2020

El Taradell haurà de disputar el play off per no baixar de categoria. Els taradellencs van caure davant el Girona per 1 a 2, amb un últim gol del conjunt gironí a 17 segons pel final quan els blanc-i-blaus jugaven amb cinc jugadors a pista per buscar la victòria.

I és que el Taradell necessitava la victòria (i que el Voltregà perdés) si volia continuar amb opcions per evitar el play off en la darrera jornada. El Taradell va fer un gran partit, però li va mancar punteria, l'assignatura pendent d'aquesta temporada. Després d'un parell d'accions al contraatac dels taradellencs, Dani Rodríguez va disposar d'un penal per avançar el seu equip, però va fallar davant Llaverola mentre que a tres minuts pel final, Mendez, amb molt poc angle, sorprenia a Dalmau i posava el 0 a 1. Abans del descans, el Taradell hagués pogut firmar l'empat, però Marçal, en un penal que va poder repetir dues vegades, tampoc va poder superar al porter gironí.

El Taradell era conscient que necessitava la victòria i, a la segona part, va sortir disposat a aconseguir-la. Dani Rodríguez va fer el primer pas amb un gran gol que posava l'empat a 1. El mateix jugador va disposar d'una falta directa, però els taradellencs no tenien el dia amb jugades de bola aturada i van tornar a fallar davant un immens Llaverola. El Girona, que a Taradell es jugava la sisena plaça, no va cedir en cap moment i Dalmau, també amb intervencions de mèrit, va evitar el gol visitant en més d'una ocasió. Entre elles en un llançament de falta directa de Mendez a sis minuts pel final. En el darrer minut, el Taradell s'ho va jugar tot . Va treure el porter i va posar cinc jugadors a pista i el gol va estar a punt d'arribar, però el pal ho va evitar. A la contra, i a 17 segons pel final, el Girona no fallava sense porter i posava l'1 a 2 definitiu.

A la darrera jornada, d'aquí a un mes contra el Voltregà, els taradellencs es disputaran el factor pista pel play off.